Srbija pod lupom – Marko Zamurović

Srbija pod lupom – Marko Zamurović

2 2539

Na neki način ovo je prvi članak na sajtu FKV-a koji objavljujemo a da je zaista namenjen kategoriji „Predstavljamo“.
Verujem se da je ovo samo prvi u nizu fotografa koga ćemo predstaviti na našem sajtu.
Da ne dođe do zabune, Marko Zamurović nije član FKV-a, a u tome se na neki način i ogleda suština našeg bivstvovanja…mi volimo fotografiju „bez granica“ i pokušaćemo da damo naš doprinos njenom razvoju na ovim prostorima.

© Marko Zamurović

Marko Zamurović je rođen 1985. godine u Beogradu. Diplomirao je umetničku produkciju na Akademiji Lepih Umetnosti. U međuvremenu, završio je brojne kurseve iz oblasti dizajna, fotografije, kompjuterske grafike itd. Učestvovao u realizaciji mnogih globalnih projekata u ulozi grafičkog dizajnera, tehničkog urednika, fotografa, producenta (knjige, letci, flajeri, kalendari…). Trenutno živi i radi u Beogradu kao samostalni fotograf na raznim poljima fotografskog delovanja.

© Marko Zamurović

Izložba pod nazovim „Srbija pod lupom“ se postavlja na Savskom šetalištu na Kalemegdanu od 01. Oktobra a zatvara se mesec dana kasnije, tačnije 01. Novembra. Objedinjuje 22 velikoformatne fotografije (dimenzija 110cm X 75cm) štampane na Epson ploteru sa ultra chrome k3 mastilima, što im garantuje nepromenjen izgled od preko 200 godina.

© Marko Zamurović

Izlozba nosi naziv Srbija pod lupom i predstavlja Markove najreprezentativnije makro fotografije raznih insekata  i ostalih sitnih životinjica snimljenih na prostoru citave Srbije.

Web adresa izložbe je www.artraphoto.com,
dok se lična prezentacija Marka Zamurovića nalazi na adresi www.mzamur.com.

© Marko Zamurović
© Marko Zamurović

Marku želimo puno uspeha u budućem radu i da ga posluži svetlo, a svima koji su u mogućnosti preporučujemo da posete izložbu fotografija.

SIMILAR ARTICLES

0 1468