Sastanak gratis u Brati’s

Sastanak gratis u Brati’s

6 2041
Fotografski klub Vojvodina
Druženje nakon sastanka FKV-a.

Juče je bio još jedan sastanak Fotografskog kluba Vojvodina. Polako nam sastanci  dobijaju  formu prave rasprave koja se na kraju završava konstruktivnim dogovorom. Sastanci traju sve duže i duže zahvaljujući aktivnostima kojih je sve više, a ovoga puta su tome doprineli profesori bivši i sadašnji. Prvi, kao pravi predsednik, kada otvara sastanak i počinje da priča – ne zna da završi, na način na koji bi mu i Fidel Kastro prepustio reč na partijskom kongresu da ga malo odmeni. A drugi, aktivni profesor, večiti opozicionar svega i svačega od interneta, faceboka, mail-a i flash memorije. Jedino mu je CD ostao kao medij koga upotrebljava (uvek nosi torbicu sa dvadesetak narezanih i praznih),  za ne daj bože ili ako bude u prilici da snimi Word dokument od 18kb :) . Kao «jedinom pravom profesionalcu u klubu» taj medij mu najviše odgovara.

No posle drugarskog «ribanja» na ponašanje od strane predsednika, sastanak je završen u najboljem tonu i konstruktivnim dogovorom oko otvaranja posebne galerije za kalendar, na kojoj će svaki aktivni član kluba postaviti  fotografije od kojih ćemo izabrati glasanjem 12.

Napetosti su se, kako dolikuje ozbiljnom klubu, morale rešiti seljenjem u pub «Brati’s» na Limanu 4 na pićence uz nastavak razgovora o fotografiji uz opušteniju atmosferu. Uskoro će nam na tome zavideti i kolege sa Banovoog brda iz CFFKS. :)

Atmosferi su doprinele prelepe promoterke, koje su nam nudile degustaciju medovače uz pivo, a što smo im mi kao foto klub uzvratili fotografisanjem.

Uz predivno opuštajuću atmosferu i da ne zaboravim zajedno sa novim članovima koji su kao «duhovi» sledili nas starije i vedrim osmehom ulepšavali veče, sve se završilo u kasnim noćnim satima oko pola dva.

Radujemo se novim druženjima i sastancima kluba kao i novim članovima koji će nam se tek priključiti u budućnosti.

SIMILAR ARTICLES

0 1583

1 2152