Idi na sadržaj
Assasin FlyCopyright

Misko Kordic

Assasin Fly

- - - - -


Momenat je dobar, ali mi se ne dopadaju kompozicija i svetlo. Cvet, čičak, gori naročito donji deo stabljike. Previše praznog prostora sa desne strane. Da je neki zanimljiv bokeh mogao bih da razumem ovako ne. čak mi i smeta ta belina u toj zelenoj pozadini. Ja bih to sekao uspravno, tesniji kadar i pokušao bih da izvučem detalje ako je to raw fajl.
    • 0
ne znam sta tebi gori al meni tu nista ne gori svi detalji su vidljivi kod mene, Taj prazan prostor ostavih namjerno tako mi se vise svidjelo, aj okacicu kasnije uspravnu fotku imam jos par kadrova, pa da cujem sta ces reci onda.
    • 0
Naravno da si prazan prostor ostavio namerno, ali ja kažem da meni smeta. Nekada prazan prostor ima smisla naročito kada je neko kretanje onda deluje stešnjeno ako je kadar uzak. Kod portreta isto ima smisla ako osoba gleda u tom pravcu ako.. Ovde je fotografija disbalansirana sa tim praznim prostorom.
Gori mi i na monitoru na poslu dakle ne onaj moj krš kućni, pogledaj dršku od cveta tu zaista ne vidim nikakve detalje. Nije ovo napad na tvoj lik i delo već ozbiljna kritika koja slažem se ne mora biti tačna. Uostalom i genije kao ja se nekad zezne Djo me lepo uvrnuo sa onim košem Postavljene slike.
    • 0
Evo i ove verzije... Inace cisto sumnjam da su ti i jedan i drugi monitor kalibrisani...
Postavljene slike
    • 0