Idi na sadržaj
La linea

akt


Copyright

Jan

La linea

''fotografija snimljena na ''2.Međunarodnoj akt radionici Fotografskog kluba Vojvodina''

 

 

Canon EOS 6D

 

f/4,5

 

1/200s

 

ISO 100

 

fl 28mm


* * * * -


Ovde ne vidim opravdanje za rotaciju, za razliku od jedne ranije fotografije sa iste radionice postavljene ovde gde to običnu fotografiju učinilo zanimljivom. Razlog je to što je prevelik uticaj neba i horizonta na fotografiji dok je posmatramo (tamo je bila samo tekstura) pa nas dovodi u nelogičnost. Mislim da je dovoljno dobra linija tela i tobogana i kada je fotografija horizontalna. Čak i tada ima u sebi  i izvesnu napetost (klizanje tela na dole) poželjnu na fotografiji. Ovde se to klizanje svelo na "gnjurenje" u tobogan jer je sada glava na gore u odnosu na telo modela.

 

Broj zvezdica za fotografiju koje ti dajem imaš i na toboganu :)

    • 0

Hvala za zvezdice... komentar i tvoje viđenje.

Naravno očekujem i komentare ostalih... a posebno bih voleo čuti komentare mentora sa ove Akt radionice, a i sa prethodne....

    • 0

Ako akt treba da istakne lepotu tela onda mi je nabrana koža  modela, položaj tela(kao spoj dva nespojiva tela) , kao i utisak izmenjenih proporcija ,na štetu opšteg utiska,i u suprotnosti s tom plemenitom idejom, pogotovo što je sve u jednom okruženju koje je haotićno i vapi za boljo kompozicijom.

    • 0

Hvala Niki na komentaru i viđenju prikazanog.

    • 0