Idi na sadržaj
Jesen u mom sokaku


Jesen u mom sokaku

* * * - -


Zanimljivo, mada ne i sasvim određeno u ideji. Deluje kao da si kombinovao staru fotografiju sa digitalnom, uz obilatu upotrebu fotošopa, ali da nisi sebi postavio svrhu i meru svega toga u kontekstu likovnog izraza koji želiš dobiti, Bez obzira što je to eksperiment on nije vežba pa mora imati cilj. To je naravno moj utisak možda se neko neće složiti, pa bih voleo da napiše svoje razmišljanje ovde.,

    • 1

Sokak ?!

... za mene je sokak negde u selu, prašnjav, blatnjav ili uređen seoski šor... ovo mi je na fotografiji neki urbani gradski trg, (trgić) popločan najnovijim behatonom a spojio si sve to nespojivim dvokrilcem i kočijama. Deluje mi sve skroz haotično i što se tiče fine jesenje boje lišća a sve ostalo kombinacija sa CB i nekim zelenkastim tonovima. Izvini ali ne razumem sadržaj ove ''fotografije''. Nemoj se ljutiš, ovo je samo moje viđenje... samo napred, tu smo da diskutujemo i naravno zajednički ćemo više napraviti. Pozdrav.

    • 1
..eksperiment :),ne ljutim se ;)laganica,ovo i jeste na selu i jeste sada izgleda kao lep trgic ali je do skora bio blatnjavi sor :).
    • 1

..eksperiment :),ne ljutim se ;)laganica,ovo i jeste na selu i jeste sada izgleda kao lep trgic ali je do skora bio blatnjavi sor :). ..e da,kocije su prave i stoje tu

    • 0

..dok se ja ustelujem ovde :) ...Dvokrilac?Nemacko selo je nekada bilo ovo.....Kocije?Nasi kolonisti dolaze i  naravno voze  kocije....uostalom ova slika je neka moja prica ;) ..slika je uramljena kod direktora doma kulture  :) .........svaka slika ima pricu,neka simetriju,neka komercijalu,neka nista samo dva trougla i krug ;)

    • 0