Idi na sadržaj
In the air

tenis itf futures

In the air

Nikon D800
f/2,8
1/1000s
ISO 160
fl 75mm


- - - - -


Jeste u vazduhu, dobro uhvaćen momenat... ali samo to, ostalo po meni sve nije dobro. Skroz je teniser u nezgodnoj centralnoj poziciji u kadru, ruka preko lica, pozadina haotična. Ne bavim se toliko sportskom fotografijom ali mislim da i u njoj treba iole kreativnosti da bi privukla posmatrača. Treba i  ovde, od dobre foto-opreme i strpljenja do ''odabira'' odlučujućeg momenta i sreće, naravno. Ovo je samo moje mišljenje na osnovu prikazane fotografije, pozdravljam te Vlado... pa svrati i u klub :)

    • 2

Hvala na komentaru Jan, nije baš čest slučaj da igrač u tenisu igra udarac iz skoka tako da je samo taj detalj interesantan na fotografiji. Što se tiče svraćanja u klub svakako hvala na pozivu, ali me obaveze i nedostatak vremena sprečavaju, što ne znači da se u nekom trenutku to i ne promeni. :)

    • 0

lepo ti jan objasni, a to o raritetu udarca može da prođe kao dokument u nekom stručnom teniskom uđžbeniku koji nije hteo da troši pare na profesionalne fotografe i nigde drugde.  Ovo je jako daleko od fotografskog rešenja situacije! Izbor ugla, objektiva, strane... loptica je nedopustivo daleko od reketa, plus ruka preko lica, kante za smece, bicikli...

    • 1