Idi na sadržaj
Skate park

skate park jump sport bicikl


Copyright

Milos Krstic

Skate park

Skejt park, Novi Sad.
Exif :
Fujifilm HS20 EXR
1/800
f/5
ISO 200
38mm


- - - - -


Jeste atraktivno...

ali opet, treba izdvojiti glavnog aktera od te nemirne pozadine, da li dubinskom oštrinom (u ovoj situaciji jako teško) ili promenom rakursa. Isuviše je ovde šareno, opet luta pogled... grafiti... ruka... drugi akter, jeste ima neku vezu, ali veruj mi pokušaj ponovo iz drugog ugla ovo da snimiš, kako bi izbegao, to što odvlači pažnju od priče koju želiš da prikažeš.

  • 1

Gledam sliku po ko zna koji put, i priznajem - jeste nered, ima elemenata koji odvlace paznju, i to si u pravu za odvajanje subjekta od pozadine itd..
ali meni je opet bila namera da prikazem jednom fotografijom malo sire sve to sto se desava u parku ( i grafite, jer su sastavni deo te kulture), ne samo biciklistu koji je skocio jer bi onda to bilo dosadno,i vec vidjeno..
Sto se tice ruke naravno to je upalo slucajno ali meni deluje interesantno jer dodaje dinamiku fotografiji.. to je moje misljenje,sad ako sam ja to malo lose skapirao sta da se radi, zato sam i dosao na forum, da vidim sta ostali misle  :)

  • 1

Miloše, samo napred i fotkaj, ja sam izneo samo svoj utisak o datoj situaciji koju vidim na tvojoj fotografiji.

Dobro svetlo Ti želim.

  • 0

Vazi, hvala.. takodje :) 

  • 0
Ja sam pazljivo pogledala fotografiju i jasno mi je potpuno tvoje objasnjenje. Licno volim fotografije sa puno detalja, to se odnosi i na umetnicke slike, pa ih onda natenane proucavam. Sve sto je Jan primetio je na mestu i ispravno. Od mene-jedno pozitivno brojanje. :)
  • 0

Hvala Vilma na komentaru ! 
Da, mislim da je ovo malo zbog razlicitih ukusa.. ja isto volim fotografije sa puno detalja,ali takodje volim i minimalizam.. Opet kazem, slazem se se onim sto je Jan napisao, to bi bila dobra fotografija samo na malo drugaciji nacin :)

  • 0