Idi na sadržaj
Na steniCopyright

©Dušanka Ljubojević

Na steni

Jedna od fotki sa radionice akt fotografije. Ova fotka mi se najviše svidja od svih koje sam napravila na radionici, a veoma me zanima mišljenje ostalih članova.


* * * * *


odlicna fotografija.....mada kompozicijski bi mozda bilo bolje da je model u doljnoj lijevoj trecini ali meni pase ovako......i mala primjerka jer model nije na rubu pa se ne vide cijele noge,tj stopala...

  • 2

Hvala puno za komentar i sugestije. 

  • 1

Jednom rečju odlična!!! Stoji kao pobednik, jako mi se sviđa.....

  • 2

hvala. 

  • 1

Dobro si suprostavila monumentalnost kamena formi tela. Telo je na taj način dobilo na snazi, a tekstura slojeva kamena (u srednjem delu) daje linije, koje vode telo kao da će da uzleti.

 

Najviše mi se dopalo kako si izabrala odnos kadra i veličine tela u njemu. To ne može osetiti svaki početnik. Većina bi ušla malo užim uglom objektiva. Mislim da i ti imaš jedan takav kadar, ali si se sa ovim ispravila, pogotovo što si njega prepoznala da je bolji.

 

Dobro si i obradila CB ton, baš kako treba s ozirom na boju kamena koja je skoro bela i na svetli ton modela.

 

Slažem se sa Hac-ovom primedbom. To je i moja jedina zamerka ovde, ali ona ipak nije tolika da fotografija ne bi bila dobra.

  • 4

Hvala.

Imam pre ovog jedan snimak i sad ga baš gledam, na njemu se vidi stoplao, ali malo je drugačiji ugao, i sve stoji u malo drugačijem odnosu. Na tom snimku glava joj je blago okrenutija prema aparatu i ne deluje mi cela scena tako izražajno kao ova.

Snimak na kom je ona zumirana došao je naknadno, samo da vidim kako bi izgledalo, ali ovaj mi se odmah više svideo. 

 

Evo okačiću i taj prvi snimak: (ovaj je i malo kropovan. jedan ucesnik radionice mi je upao u kadar sa leve strane :) )

DLJ_9716M.jpg

  • 0