Idi na sadržaj
leto, eh!!!


leto, eh!!!

- - - - -


Ovo je kič. :blink: Eksperiment treba da bude sa vlastitom fotografijom, jedino kod kolaža sa tuđim fotografijama može, a ne kao ovde sa Windows tapetom.
    • 0

Ovo je kič. Postavljene slike Eksperiment treba da bude sa vlastitom fotografijom, jedino kod kolaža sa tuđim fotografijama može, a ne kao ovde sa Windows tapetom.


Fotografski na ono što sam ja navikao ovo ne da je kič, nego je strašno, ali kao eksperiment?! . Ono što sam se ja pitao, je li može da bude eksperimentalna fotografija ako napravimo fotografiju od projektovane slike na ekranu i svetlosti koja se prelama (oslikava) preko ekrana?
Fotografija nije dobijena igrom u nekom softveru, dobijena je tako što se svetlost koja je prolazila kroz venecijanere oslikavala na ekranu kao dijagonalne linije a na ekranu monitora je u međuvremenu postavljen poznati Vindovsov tapet.
Ako je kolaž kombinacija nekoliko različitih fotografija u jednu, menjanjem njihovog položaja kao i fokusa pokušaćemo da ostavimo utisak na onog ko to posmatra. Pogotovo ako spajamo fotografije na jednu temu zajedno.
    • 0