Idi na sadržaj
Suton na tvrdjavi


Suton na tvrdjavi

- - - - -


интересантно, свиђа ми се распон боја које се појављују на овој фотографији.

Мислим да би фотографија била одлична да није овог цвећа у првом плану, већ та ливада и женска фигура у целости.
Не видим овде баш функцију овог цвећа?
  • 0
Нешо, ово није фотографија.
  • 0
Hvala Nešo. Meni se cveće učinilo interesantnim, pa sam tako i fotografisala iz ugla da se ono vidi. Slažem se da bi mogla biti interesantna fotka i bez njega. :)

Ovde su preklopljene 3 moje fotografije: 1. devojka; 2. nebo i 3. tvrdjava,cvece i sve ostalo. Ne razumem, zašto se ovo ne može nazvati fotografijom gospodine "doomaster"?
Kategorija jeste eksperimentalna, i ja nisam koristila ovde ništa što nije fotografija, niti osporavam da je u pitanju montaža. Ne razumem vaše poimanje fotografije?!?!
  • 0
Meni je sasvim Ok što je montaža, uostalom fotografija je u folderu eksperiment. Moje je mišljenje da nije u redu preterana obrada pejsaža ili bilo kakva jača obrada wildlife i street fotografije. Dokumentarna fotografija mora biti sa minimalnom obradom inače gubi svoj smisao.

Cveće mi ne smeta ali mislim da je nebo prilično loše uklopljeno. Morale bi se umekšati ivice 'feather'. Kolorit neba mi je isto prilično agresivan i ne ide mi sa tvrdjavom.
  • 0
Mislim da ima preterano puno elemenata koji ne mogu ići zajedno.
Inače lepo je, ali nestvarno i oko luta po fotografiji.
  • 0
Прво, Тијана, ја нисам doomaster него doomster. Друго, не мораш бити тако званична нити ме вијати. Треће, заиста је непотребна твоја реакција и силни знакови интерпункције. Само желим да се ствари назову правим именом. Монтажа није фотографија, и тиме што кажем не мислим ништа лоше. Против монтаже ништа нисам рекао (иако је не волим). Нека свако ради шта жели. Моје поимање фотографије не можеш схватити на основу горње реченице и беспредметно је о томе расправљати.
  • 0
Izvini Dejane, ili ti "doomster" , nisam znala ko stoji iza ovog nicka, sigurno ne bih bila tako zvanična.

Hvala svima na kritikama, svakako mi jako znači svaka sugestija, kako bih bolje uvidela sopstvene greške.
Pozdrav
  • 0
Montaža po meni jeste fotografija , ako je sastavljana od fotografija. Čak i na akademiji na casovima fotografije uči se montaža kao fotografija. Pozz
  • 1