Idi na sadržaj
Мали Словаци (Кисач)Copyright

Дејан Милорадов

Мали Словаци (Кисач)

Postavljene slike

Postavljene slike

Postavljene slike

Postavljene slike

Postavljene slike

Postavljene slike

Postavljene slike

Postavljene slike


* - - - -


Treba te mlatiti kad već tata nije kada je bilo vreme. Kako si mogao da izabereš tako nemirnu pozadinu ispucalog zida. Ova gde se smeškaju a devojčice šire suknje bila bi genijalna samo da nisi uka..o sa tim zidom.
  • 0
Намјерно је тај зид одабран. Аутентичан је. Мени се изузетно свиђа.
  • 0
Propali neokrečeni zid od naboja? Po meni nije poenta da na trenutnom stanju u vojvođanskim selima.
Nemirna pozadina je nemirna bez obzira da li je zid autentičan ili ne. To da se tebi dopada nije nikakav argument. :P

Prve dve gde je slama pozadina su bolje ali si ovu horizontalnu loše kadrirao. Nema prostora iznad glave i nisi morao da im odsečeš noge.
  • 0
Бла, бла, бла...
Po meni nije poenta da na trenutnom stanju u vojvođanskim selima. Шта ти значи ова реченица? Ово није тренутно стање, ово је стара кућа, већина кућа је новијег датума и савремене су, те је у том смислу било веома тешко одабрати позадину. Патина је оно што сам ја замислио уз ношњу. Да, мени се веома допада, и опет бих изабрао ту позадину.
Што се сламе тиче, тј. камаре, веома ми је криво што нисам успио то што сам наумио. Овај кадар је све што сам извукао. Ти знаш да није било потребе? Ћути бре тамо... У питању је, вјеровао или не, стајско ђубре, покривено сламом, и то се све налази у другом дворишту. Веома је мале висине, и пада нагло са стране, тако да водоравним кадром хватам комшијске куће у угловима, а усправним, уз максималну корекцију, превише бетона.
  • 0
Meni je ok taj zid, al posto nekome monitor nije kalibrisan sve boje izgledaju ko da su se pet dana prale u masini...
  • 0
Dečak ne menja izraz lica...a ni devojčice nisu ništa bolje...Zašto ih nisi malo razdrmao, da bude opuštenije? Ovo je klasično poziranje, bez emocije. Jeste, tema je narodna nošnja, ali ne treba se samo na tome zaustaviti. Zid je pravo dobro legao na CB fotografiji. Ova prva sa senom mi je ok.
  • 0
Дјечак и старија дјевојчица били су опуштени све вријеме, такав им је став док позирају. Намјерно сам хтио овако да изведем како бих добио стари начин фотографисања. Њима та ношња ипак служи само за позирање и парадирање. Бесмислено ми је да било шта раде.
Фотографије јесу на брзину обрађене, али Мишко се ипак не разумије у словачке боје.
  • 0
Osnovnom, CB i onom vertikalnom ispod CB si onda dobio to što si hteo
  • 0
Niko nije pominjao cije su boje, kazem ti da su boje na fotografijama lose, izgledaju ko isprane...
  • 0
Свакој фотографији је подешен клизач за сатурацију на +10 . Свакако сам их на брзину обрадио.
  • 0