Idi na sadržaj
Prvi poglediCopyright

djole_u2

Prvi pogledi

Loša je pozadina i svetlo u pozadiini...tako da čisto kao primer za jedan od mogućih koncepata...

Slovačka nošnja...


* * * * -


Postavljene slike
  • 0
E bravo, za ovu fotografiju u komentaru. Baš sam noćas sanjao nešto na ovaj fazon kao pravi kocept za kalendar, ako mi veruješ, ali nisam znao do kraja i kako će to na fotografiji izgledati. Ovom tvojom fotografijom mi je sve postalo jasno, i mislim da smo konačno pronašli pravi recept za koncet fotografija za kalendar.

KONCEPT ZA KALENDAR: Snimiti fotografiju koja nije klasična studijska i statična, raditi u ambijentu, gde lako možemo kontrolisati uslove i kvalitet tehnički. Pomoći se uvek možemo studijskim blicom (ovde ga nema). Fotografiaja treba da ima priču i duhovita je , a nošnja dominira maksimalno. Boje možemo napraviti koliko hoćemo saturisane, već u snimanju.Radimo sa malim ISO vrlo lako. Nema velikog broja detalja na fotografiji. Prilagođavat ćemo boje pozadine lako nošnjama i onome što je Vule predložio nacionalnim bojama. Po ovom konceptu ćemo moći relativno brzo i realizovati kalendar jer je malo vremena ostalo. Treba da svi pokušamo da smislimo tj. prisetimo se priče koja bi bila vezana za osobenosti naroda i nacionalnih manjina, i onda prema priči da gradimo fotografiju po ovom konceptu.

Voleo bih da se izjasnite ovde o konceptu i date konstruktivne sugestije.
  • 0
Dakle, ajmo prvo da definišemo koje su to narodnosti(etničke grupe) koje će biti na kalendaru. Prema popisu iz 2002 godine to su:
-Srbi,
-Mađari,
-Slovaci,
-Hrvati,
-Crnogorci,
-Rumuni,
-Romi,
-Bunjevci,
-Rusini,
-Ukrajinci,
-Nemci,
-Makedonci.

(nastaviće se...)
  • 0
Миловане, откад се поткива зидарским чекићем? Postavljene slike
  • 0
Prva mi je super i mislim da bi je svako razumeo...a ova druga...ne znam šta je Milovana toliko oduševilo...meni ništa nije jasno. Šta će njemu čekić, bre?
  • 0

Prva mi je super i mislim da bi je svako razumeo.


Гејеви не би.
  • 0
kašljuc-kašljuc.....hehe...baš si neki
  • 0