Idi na sadržaj
LimesCopyright

www.photogeza.com

Limes

- - - - -


konacno nesto lijepo i na tvojim slikama... odlicna je fotka

jesi stipnuo malo matori perverznjace aj priznaj?
  • 0
Vidi geza ima dugokosu fotku sa sve lijepom djevom, svidja mi se i ako deluje sterilno i bez emocija. Sigurno nisi bio pristojno obučen, pa se greota ukočila sva. Mislim da ti vrata ovde nista ne igraju ona mač i senka dovoljna za igru raznih kombinacija. Sram te bilo SBČ - če.
  • 0
Molim kolge da se skoncentrišu na estetske vrednosti ove fotografije.
Namera mi je bila da pokažem mlađoj generaciji stasaloj u demokratskim uslovima da smo i mi Titovi pioniri upoznati sa
lepotom ženskog i muškog tela. Nakon ove edukativno pokazne fotografije vraćam se svojim mikro i makro divljim stvorenjima.
Postavljene slikePostavljene slikePostavljene slike

PS Vrata su potrebna jer iskazuju dubinu moje unutrašnje naracije, odnosno pažljivi posmatrač treba da se zapita šta je iza njih.
  • 0
Dopada mi se fotografija sa vratima.
  • 0
nema nista iza, ali jedan patuljak koji izlazi dami na megdan iz tih vrata bi bas legao.
  • 0
E neka si im pokazao...
Ona je neobična, što samo po sebi može biti dovoljno, ali očigledno je da je moglo da bude prikazano više u smislu poze i poziranja. Neka poza koja bi oslikavala njen duševni mir pre ulaska kroz ta vrata, gde je čeka borba na život i smrt. S obzirom ko je autor, ovo je za mene sasvim iznenađujućePostavljene slikePostavljene slike
Da li je to body painting ili PS?
  • 0
Ово није фотографија.
  • 0
To je body painting. Da Doom ovo je digital art, ali je ovo deo foruma koji se zove eksperiment.
Fotografija, ili da idem Dejanu niz dlaku digital art delo, je nasrtalo spajanjem dve fotografije.
Devojka sa mačem je pozirala za jednu reklamu koju sam radio pre dve godine. Ona je potpuno izolovana na belom. Vrata su iz Tunisa.
Senka je generisana CS filterom Eye Candy zapravo generisane su dve senke i spojene da bi se dobio efekat lomljenja na zidu.
Nakon svega toga Nik silver je odradio svoje.
Uopšte nisam pristalica tvrde foto škole samo se mora znati gde i kada. Ako bih bojio klonirao i montirao moje wildlife fotografije one bi izgubile draž
autentičnosti i to bi se sasvim opravdano tumačilo kao prevara .
Zanimljivo je i da je većina izložbi preplavljena žestoko CS manipulisanim fotografijama i da se to skoro i podrazumeva ako želite da osvojite neku nagradu. Dakle Dejane ne pratiš trendove, omatorio si Postavljene slike.
  • 0
Гезо, мени је то јасно. Моја реченица није била упућена теби, само да појасним осталима Postavljene slike Врата сам одмах препознао. Пропорције ти нису одговарајуће. Ако си генерисао сјенку (што се види из авиона), онда није само пука монтажа спајањем двеју фотографија. Јебо трендове, одувијек сам их мрзео Postavljene slike Могао си мајмуна турити Postavljene slike
  • 0
Nemoj sad da ti izbacim matematičku formulu po kojoj sam generisao senku. Senka je potpuno proporcionalna tu grešiš jer filter radi tako da uzima u obzir tačkasti izvor svetlosti koji se nalazi u beskonačnosti... Majmuna sam ti turio u prethodnom postu Postavljene slike.
Ne moraš pratiti trendove ali moraš ih poznavati. Upoznaj nepriljatelja da bi ga pobedio. Sun Cu umetnost ratovanja.
  • 0